Ontstoppingsdienst WC, douche, lavabo, spoelbak, gootsteen, …

Kiezen voor de onstoppingsdienst van Q-Clean Dendermonde is kiezen voor een duurzame en kwalitatieve oplossing. Online vind je immers tal van huis-, tuin- en keukenmiddeltjes om de opstopping in jouw toilet of douche zo snel mogelijk van de baan te helpen. Die zijn ten stelligste af te raden. Ofwel hebben ze een zeer kortdurige werking, zoals de traditionele ontstopper met zuignap, ofwel zijn ze schadelijk voor het milieu, zoals de meeste poedertjes en oplossingen. Die laatste kunnen bovendien ernstige schade toebrengen een je huid en luchtwegen.

Je kiest dus beter voor een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf zoals Q-Clean. Wij analyseren de voorliggende situatie grondig en onderzoeken de exacte omstandigheden vooraleer we aan de slag gaan. Op basis van onze gefundeerde diagnose voeren we de eigenlijke ontstopping uit. Daarvoor gebruiken we een spiraal of hoge druk, afhankelijk van de actuele toestand. Chemische producten zijn bij ons uit den boze. Ze leveren geen duurzame oplossing en zijn schadelijk voor het milieu. Tijdens het ontstoppingsproces brengen wij trouwens geen enkele schade toe aan jouw toilet, douche, wasbak of leidingen.

Heb je besloten in zee te gaan met Q-Clean, dan volstaat een telefoontje of e-mail. Na ontvangst staan wij binnen de 24 uur aan je deur, zodat jij nooit te lang in de problemen blijft zitten. Je hoeft zelfs niet speciaal naar de bankautomaat te gaan of te rijden.
Bij Q-Clean kan je alles gewoon betalen met Bancontact.

Onze prijzen zelf zijn trouwens erg transparant, zodat jij bij de uiteindelijke betaling niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kies voor een duurzame oplossing, kies voor Q-Clean Dendermonde! Meer weten of een afspraak maken? Contacteer ons vandaag nog.

Vaste prijs (1u inclusief):

Woning > 10 jaar: €155 incl. BTW
Woning < 10 jaar: €177 incl. BTW

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.