Ontstoppen van alle riolen

Kies je voor de diensten van Q-Clean Dendermonde, dan vormt een grondig onderzoek van jouw verstoppingsprobleem de basis van onze aanpak. Merken onze medewerkers dat de verstopping niet meteen verholpen kan worden met een spiraal of door het gebruik van hoge druk, dan situeert de verstopping zich mogelijk dieper, namelijk in de riolering zelf.

Natuurlijk weet Q-Clean ook hiermee raad. Door middel van een spiraal, frees of machine met hoge druk zorgen wij voor de volledige ontstopping van jouw riolering.
Wij leveren snel, grondig en proper werk zonder schade toe te brengen aan je woonst.

Wil je liever zelf aan de slag met een of andere chemisch product dat de hemel wordt in geprezen op het internet? Weet dan dat deze producten onherstelbare schade kunnen toebrengen aan je leefomgeving en bovendien schadelijk kunnen zijn voor jouw gezondheid.

Kies beter voor een gespecialiseerde firma zoals Q-Clean. Wij voeren jaarlijks ontelbare ontstoppingsopdrachten uit in privéwoningen, maar ook in handelspanden, kleine en grote bedrijven en overheidsinstellingen. Indien gewenst maken wij ook het controleputje of slibvanger leeg.

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.