Cameraonderzoek riolering

Kunnen we de aard en plaats van de verstopping in je afvoerleidingen of riolering niet meteen vastleggen, dan kan een onderzoek met een camera de oplossing bieden. Hierbij laten we één van onze camera’s, geschikt voor leidingen met een diameter van 32mm tot 200mm, de binnenkant van je afvoer- of rioleringsstelsel verkennen. Op die manier krijgen we een goed beeld van de interne toestand en worden breuken, barsten, lekkages of andere beschadigingen probleemloos vastgesteld. Ter zelfder tijd krijgen we een beeld van mogelijke kalkaanslag binnenin je afvoer- of rioleringsstelsel.

De gedetailleerde beelden van de camera vormen de basis voor een uitgebreid en secuur verslag over de toestand van je afvoer en riolering. Het verslag met de beelden bezorgen we je nadien, digitaal of op papier. Dit verslag kan trouwens toegevoegd worden aan het verzekeringsdossier ter zake.

Naast camera-inspectie bieden wij ook de mogelijkheid van een sonaronderzoek aan.  Door middel van geluidsgolven sporen onze medewerkers de exacte locatie van de breuk of andere knelpunt  op en kunnen verborgen putten en leidingen gedetecteerd worden. De zender produceert ultrasoon geluid. Dat wordt teruggekaatst door de wanden van je riool. De aard van het teruggekaatste geluid geeft de kwaliteit van de binnenkant van je riolering weer. De resultaten van dit sonaronderzoek worden vervolgens duidelijk in kaart gebracht en aan de klant overhandigd.

Wil je een grondige camera-inspectie of sonaronderzoek laten uitvoeren? Contacteer Q-Clean Dendermonde vandaag nog.

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.